Tria l’esdeveniment i registra’t al formulari per poder assistir

 

29 Maig: Motor Munich Talks

El dimecres 29 de maig de 18:30 h a 20 h hem organitzat una taula rodona a la sala d’actes d’Atlètic Terrassa Hockey Club, on hem convidat a experts per parlar sobre l’actualitat del sector del vehicle elèctric i quines propostes ens ofereix les marques BMW, MINI i Motorrad. Us convidem a venir i a gaudir de la jornada amenitzada amb càtering.

Apunta-t’hi 👉

Motor Munich Talks_2024_Q2

15 i 16 de Juny: BMW Electrics Route

Durant el cap de setmana del 15 i 16 de juny durem a terme 4 jornades, dues de matí i dues de tarda, on es farà una ruta amb BMW elèctrics perquè els pugueu provar. Unes jornades que les acabarem amb un pica-pica i xerrades dels nostres experts perquè no us quedeu amb cap dubte.

Apunta-t’hi omplint el formulari  👇

18 al 20 octubre: Motorrad Days

Per aquells que són uns fanàtics de les motos, del 18 al 20 d’octubre se celebraran els Motorrad Days a Peníscola, un esdeveniment organitzat per la marca BMW Motorrad on hi haurà tot de concerts, proves de nous models, zona de botigues i moltes sorpreses més. Si està interessada/interessat, contacteu amb nosaltres per aconseguir el codi d’accés.  I per qui ho vulgui, hem organitzat pel 19 d’octubre una sortida motera per anar-hi des d’un dels nostres concessionaris de Motor Munich fins a Peníscola. T’animes?

Apunta-t’hi omplint el formulari  👇

 

FORMULARI D’ASSITÈNCIA
En menys d’un minut seràs un més de l’esdeveniment

  Aviso legal y la política de privacidad.

  Los datos de carácter personal que nos facilita serán tratados, conforme a lo previsto en el Reglamento Europeo 2016/679 y la Ley de Protección de datos vigente, y serán incluidos en un fichero cuyo Responsable de Tratamiento es MOTOR MUNICH, S.A. , con la finalidad de poder dar respuesta a su consulta o petición, con el correspondiente seguimiento y en su caso, enviarle comunicaciones comerciales por el canal de contacto seleccionado, sólo si ha marcado la casilla habilitada a tales efectos. El fundamento legal para el tratamiento de sus datos es su consentimiento,. Debe saber que en cualquier momento puede revocar ese consentimiento prestado. (Consulta apdo. cuáles son tus derechos). Sólo se cederán por exigencias legales y si ha autorizado mediante casilla habilitada a las empresas de Munich Group, para que le remitan comunicaciones comerciales, por los canales de contacto seleccionados. Puede ejercitar su derecho de acceso, rectificación, supresión, portabilidad de sus datos, limitación u oposición al tratamiento de sus datos, así como revocar su consentimiento otorgado, dirigiéndose a MOTOR MUNICH, S.A. , C/ Costa i Deu, nº 133, Sabadell, 08202-Barcelona o lopd@munichgroup.es, adjuntando documento que acredite su identidad o interponer reclamación ante la Autoridad de Control.

  Si lo desea puede consultar información adicional y detallada sobre Protección de Datos en el link Aviso legal y Política de Privacidad.

  Deseo recibir comunicaciones comerciales de MOTOR MUNICH, S.A. Canal de Contacto preferido:

  Deseo recibir comunicaciones comerciales de MOTOR MUNICH CADÍ, S.L, aceptando que Motor Munich S.A. le comunique mis datos. Canal de Contacto preferido

  Munich Group para recibir comunicaciones comerciales por los canales de contacto previamente seleccionados.

  Elige la marca que deseas buscar

  Motor Munich

  Motor Munich Cadí

  Motor Munich

  Motor Munich Cadí