UNA NIT PER RECORDAR: Segueix els consells de Motor Munich i gaudeix en tota la seva esplendor de la nit de Sant Joan

La nit de Sant Joan és una festivitat plena de màgia i tradició en la qual milions de persones es reuneixen al voltant de les fogueres i tiren petards. No obstant, aquest ambient lúdic-festiu pot presentar alguns perills addicionals a les carreteres, especialment quan es combina amb la conducció nocturna. És per això que des de Motor Munich volem presentar-te alguns tips perquè puguis gaudir al màxim d’aquesta festivitat

¿Com puc gaudir del Sant Joan al màxim?

Segueix els consells de Motor Munich i i gaudeix en tota la seva esplendor de la nit de Sant Joan:

Tip 1 Planifica amb anticipació: Abans de sortir a la carretera assegurat de tenir planificada la teva ruta per tal de contemplar les possibles retencions de tràfic o restriccions de pas de certs carrers. També hauries de tenir en compte els llocs on podrien haver-hi grans concentracions de persones per tal d’evitar aquestes zones.

Tip 2 Mantingues la calma i tingues paciència: Al ser habitual que els carrers estiguin molt concorreguts i que augmenti el trànsit, és important que mantinguis la calma. Així mateix, has de respectar les normes de trànsit i ser pacient amb els altres conductors.

Tip 3 Aposta per una conducció moderada: És recomanable reduir la velocitat durant la nit de Sant Joan, especialment en zones residencials o a prop de llocs habilitats per a la celebració del festival. D’aquesta manera tindràs més temps per reaccionar davant de qualsevol imprevist i evitar possibles accidents.

Tip 4 Tingues cautela amb els vianants: Durant la nit de Sant Joan és molt comú que la gent es reuneixi al carrer per tirar petards i gaudir dels focs artificials. És per això que has de prestar atenció als vianants, especialment a les zones d’oci, la platja o a prop de fogueres. Redueix la velocitat i assegurat de cedir-ls-hi el pas quan sigui necessari.

Tip 5 Evita el consum d’alcohol: Aquest tipus de festivitats les acompanya sovint l’alcohol. Si conduiràs, evita consumir begudes alcohòliques, ja que afecten les teves habilitats per conduir i augmenten el risc d’accidents. Si planeges beure, assegurat que algú altre podrà conduir en el teu lloc o utilitzar un servei de transport alternatiu.

Tip 6 Recorda dur els llums encesos: Assegurat de tenir les llums del teu vehicle enceses en tot moment durant la nit de Sant Joan. Inclús quan encara no és fosc del tot. Això ajudarà a que els altres conductors et vegin millor i reduirà el risc de col·lisió.

Tip 7 Evita distreure’t: Els focs artificials, les fogueres, les concentracions de vianants o la música alta, són potencials distraccions que estaran presents durant aquesta festivitat. És molt important que mantinguis la teva atenció a la carretera i evitar distreure’t amb el que passa al teu voltant. Recorda que la teva principal responsabilitat és mantenir la seguretat viària.

Tip 8 Descansa prou : La fatiga al volant pot ser perillosa i disminuir la teva capacitat de reacció davant de qualsevol esdeveniment que posi en compromís la teva salut i la dels altres. Si et sents cansat durant la conducció, fes una pausa i descansa abans de continuar.

Tip 9 Verifica que el teu cotxe estigui en bon estat: Seria recomanable que realitzis una revisió del teu vehicle per tal de verificar que els frens, les llums, els neumàtics i els fluids es troben en bon estat. Un bon manteniment adequat del vehicle contribueix a la seguretat a la carretera.

A part d’aquests consells, resulta transcendental que tots els ocupants del vehicle utilitzin degudament el cinturó de seguretat i que mantinguis la distància de seguretat respecte al vehicle que tinguis davant.

Recorda que, tot i ser una celebració especial la nit de Sant Joan, no s’ha de descuidar la seguretat viària. Segueix aquests consells i gaudeix en tota la seva esplendor aquesta festivitat. Sempre de manera responsable.

¡Motor Munich desitja que t’ho passis genial aquest Sant Joan 2023!

Noticias relacionadas

Automobile barcelona MotorMunich

Motor Munich y Motor Munich Cadí estuvo presente en el Salón del Automóvil 2021 de la mano del Grupo BMW.

BMW EN LA POLE POSITION EN LA CARRERA DEL HIDRÓGENO

Con el mundo cambiando tan rápidamente, y la presión de los consumidores más preocupados por el medio ambiente

BMW Group RE:Imagina el presente

El Grupo BMW está implementando un ambicioso plan de sostenibilidad en toda la cadena de valor de sus productos.

Llega el nuevo BMW Serie 2 Active Tourer.

La segunda generación del compacto premium de BMW se ha renovado profundamente y desprende dinamismo visual y una presencia imponente.

Nuevo BMW i4: la berlina eléctrica de lujo

El BMW i4, de gran espíritu deportivo, cuenta con una potencia de 530 CV permitiendo una potente aceleración y una autonomía estimada de hasta 590 kilómetros. ¡Descúbrelo!

Nuevo BMW iX3: Deportividad omnipotente

El BMW iX3 M Sport, cuenta con una potencia de 280 CV y una autonomía estimada de hasta 461 kilómetros. Es el compañero perfecto para tus viajes. ¡Descúbrelo!

Nuevo BMW i4 M50: Brutalmente sofisticado

¿544CV y 510km de autonomía no son suficientes para enamorarte? Nosotros pensamos que tienes que darle otra vuelta. ¡Ven a conocerlo!

Nuevo BMW iX: El buque insignia

¡El buque insignia de BMW es más espectacular de lo que podríamos haber llegado a pensar jamás!

Cómo conducir con nieve

Descubre los consejos para saber cómo conducir con nieve y no tener ningún problema en la carretera.

ABS ¿Qué es y cómo funciona?

¿Sabes qué es la seguridad activa de un coche? Conoce qué es el ABS y cuál es su función dentro del vehículo.

Elige la marca que deseas buscar

Motor Munich

Motor Munich Cadí

Motor Munich

Motor Munich Cadí